All-in arrangementen voor een unieke feestavond, bedrijfsuitje of personeelsfeest

Ontdek alle all-inclusive arrangementen van onze unieke Dubbeldekker Diners!

Double Diner

De beleving van de dubbeldekker bus beleven, gecombineerd met lekker eten? Met het “Double Diner” zorgen we voor smakelijke stokbroodjes, een stop bij een echt restaurant voor het hoofdgerecht en sluiten we af met een gezellig nagerecht in de bus. Alles wat een gezellige avond nodig heeft is het Double Diner!

Vanaf 25 personen – € 74,95 per persoon

Premium Diner

Bourgondiers en fijnproevers kiezen voor deze smakelijke optie. Onze Dubbeldekker bus pikt uw gezelschap bij uw bedrijf op en onderweg stoppen we bij 3 goede restaurants voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht in 1 pakket. Tour smakelijk!

Vanaf 25 personen – € 94,95 per persoon

Supreme Diner

Mag het extra luxe, laat onze dubbeldekker bus u langs de beste ( Michelin) restaurants touren. Een programma op niveau, zowel in de restaurants als in de Dubbeldekker bus! Dit programma is uitermate geschikt voor eindejaarsdiners, jubileum arrangementen, businessclubs, klanten events en iedereen die van (heel) lekker eten houdt. U tourt toch ook mee?

Vanaf 25 personen – € 134,95 per persoon

Sky is the Limit

Onze Dubbeldekker bus haalt jullie bij het bedrijf op, pak lekker een drankje en de bus rijdt door naar een vliegveld. Daar mag iedereen (mee)vliegen in een Cessna! Na het vliegen rijden we naar 3 restaurants voor een luxe voor-, hoofd- en nagerecht. Wie had dit ooit gedacht?! En uiteraard zijn alle drankjes aan boord inbegrepen in 1 pakket, dus geen verrassingen achteraf (alleen de positieve!)

Vanaf 25 personen – € 139,95 per persoon

Highland Games

Mag het uitje iets actiever, maar wel in stijl? Wij nemen je mee voor onvervalste Highland Games fun, en aansluitend lekker eten. Voor iedereen leuk & gezellig!

Vanaf 25 personen – € 95,00 per persoon

High Business

Het High Business programma met de dubbeldekker bus is speciaal ontwikkeld voor klantendagen of relatie events. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst starten we ’s morgens met een presentatie of vergadering op een unieke locatie waar ook in Nederland. Na afloop van de vergadering staat de dubbeldekker bus te wachten en veranderen we van locatie wat zorgt voor een extra dimensie in uw dagprogramma!

Vanaf 25 personen – € 149,95 per persoon

English High Tea

Wil je een High Tea met een echt Engels Tintje beleven, dan is deze High Tea het ultieme event. Combineer de fraaie Dubbeldekker bus met scones, muffins, sandwiches en tea, en je beleeft een heerlijke middag samen uit!

Vanaf 25 personen – € 59,95 per persoon